

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На рафтовете за колбаси ще откриете испански деликатеси от свинско месо от породата Дюрок
Изумителното шоу с участието на над 30 артиста от цял свят продължи дълго и приключи с пищна заря
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Това е най-лошият сезон някога, казват те
Кулинарният гуру спорил с 20-годишна плувкиня, която не ядяла мляко, защото я излъгали, че е полезно за организма й
Много британци избират България това лято
Водата е 26 градуса, останаха само раците-паури
През летния сезон магазините на компанията се зареждат всеки ден с прясно българско месо от комбинат „Свищов“
Обърнете специално внимание на зеленчуците